Registre

Sortida

Lo Palauet de la MurallaAllò que ens defineix principalment és el concepte Hotel, Suites and Breakfast. Totes les habitacions d'aquest hotel palauet conserven el mobiliari original d'època i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar a l'encant d'un lloc únic.

L'estada a Lo Palauet permet passar unes hores en una relíquia singular i emotiva, in illo tempore, habitant un univers brocanter, no industrialitzat, que reserva el viatger descobriments a l'exterior i qui sap si també a l'interior.Viure aquí és una aventura?Per descomptat! Viure en un hotel palauet és també una experiència cultural. A qualsevol època de l'any hi ha molt per gaudir a Lo Palauet. Convé doncs aprofitar-se de biblioteca, terrassa, celler, salons i obres d'art. Tot plegat fa de l'estada una manera de recrear-se a l'estètica i el patrimoni decoratiu.

De quina època és?El patriarca de la família, convençut de protegir la memòria i, segons com es miri, també la nostàlgia, ha conservat de manera meticulosa un edifici que es troba a l'antic barri jueu de Balaguer, la construcció del qual es remunta al 1333. restauració manté viva una aura de distinció.

Habitacions confortables amb moltes històriaInés de Rocaspana

Veure més

Suite Biblioteca

Veure més

Suite Via Làctia

Veure mésPassem a la Biblioteca...Ah, sens dubte, la biblioteca és una de les joies de Lo Palauet i una prova que l'elegància i l'estil s'avenen, forçosament, amb el benestar. Aquest espai recapta la intimitat i, des del moment que es trepitja, transmet fascinació immediata.

Més de 1.000 volums!Hi ha diferents maneres de gaudir dels llibres. Una és observar-los. Gran part dels més de mil volums de la biblioteca d'aquest hotel palauet són de tema religiós. Els més antics daten de l'Edat Mitjana. Després de salvar-se miraculosament durant la Guerra Civil, la col·lecció va ser adquirida al convent de Sant Domènec de Balaguer, si bé el seu origen es troba al monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, d'on va ser treta en temps de la desamortització.La terrassa i el pas de la muralla
Doncs sí, també són a disposició del viatger. Són uns espais ideals per desconnectar, relaxar-se, prendre el sol, xerrar o improvisar un aperitiu i passejar de dia o de nit, com un antic guardià.
Hi ha plaer més gran que xerrar en una terrassa una nit d'estiu o fer-ho davant del foc de la llar a l'hivern? A Lo Palauet trobareu les dues opcions.

El celler i el patiSi es vol organitzar una degustació de vins o un sopar, amb molt de gust ho farem. Podem aprofitar la taula de pedra massissa que domina aquest espai.

També es pot visitar el pati sota muralla, delimitat pels gruixuts murs de pedra de l'edifici i per la muralla de Balaguer, un espai únic, fresc a l'estiu, on s'han celebrat concerts, festes i reunions de treball.

Aleshores, és veritat que Lo Palauet sembla un museu?Ni més ni menys, a més de constituir tot un catàleg d'arts decoratives i un exemple de conservació que, com és sabut, és l'essència de tota cultura i allò que dóna caràcter i personalitat als edificis. Molta atenció a la casulla del segle XVI, al tapís del menjador creat a partir del quadre La comilla de Goya , que va ser elaborat per la Reial Fàbrica de Tapissos de Santa Bàrbara; a la col·lecció de baguls, al mirall de Murano del Saló Romàntic ia les moltes obres pictòriques que ornamenten l'hotel palauet.Demaneu informació sobre els nostres espais de lloguer per a esdeveniments, celebracions o reunions de treball. Tenim un lloc molt emblemàtic!

Lo Palauet de la Muralla

Carrer del Miracle, 7, Balaguer, Lleida, 25600, Espanya